El Taco Truck x Gaming

Under en månad är El Taco Truck "all about gaming" och burritos. Spela El Monster Truck för en chans att vinna och plocka hem burritos, följ gaminginfluencers som kör livestreams och tävlingar på Twitch,  El Taco Truck TV för mashup av streamsen, köp vår limited edition hoodies och tävla om El Taco Truck's Mystery Boxes.
Du hittar all info samlat 👇 LEVEL UP 👾


Våra veganska burritos kommer i tre olika smaker; Black beans, Sweet Potato och No Chik´n.Burriton är djupfryst och värms i micron i 2-2,5 minuter och passar perfekt som snabblunch eller mellanmål!
Heat and eat! :)

Köp här

LIMITED EDITION HOODIES

Den 26e Maj släpps våra Limited Edition gaming hoodies gjorda av 100% organisk bomull.
El Taco Truck Chili eller El Monster Truck - Vilken är din favorit?

El Monster Truck är vårt egendesignade spel på appen FLARIE. Håll trucken uppe på bakhjulen så långt du kan! Spela för din chans att vinna burritos att hämta ut i butik!

Spela här!

Testa våra olika salsor till dina burritos. Du hittar dem hÄr!

TWITCH

Efter helgernas livestreams med gaminginfluencers på Twitch kommer du under veckan kunna se en mashup av streamsen i El Taco Truck TV. Håll utkik på Instagram och Youtube!

Mystery box

Var med och tävla om El Taco Truck's egna Mystery Boxes. Tävlingar kommer dyka upp på vår Instagram och genom gaminginfluencernas egna livestreams på Twitch.

Håll utkik här >>>