Om oss

Skylt i neon med texten El Taco Truck

Sveriges första food truck är tillbaka, men i helt ny form. EL taco truck föddes ur vår kärlek till mexikansk street food. nu finns våra favoriter även i din matbutik!

med KÄNSLA AV STREET FOOD

Drömmen om El Taco Truck föddes ur grundarna Nikola och Bolles längtan efter mat från food trucks.

Under resor till Mexiko och Kalifornien åt vi alltid de bästa, mest enkla och godaste tacosarna från olika food truck luckor.
Fenomenet var obefintligt i Sverige när vi 2012 bestämde oss för att ta saken i egna händer!

Segmentet "streetfood" saknades då helt i Sverige och regler och förordningar kring gatuservering var obefintliga.

Stockholms första Food Truck

Som första food truck i Stockholm ledde det därför till stora förändringar av den svenska byråkratin, samtidigt som en helt ny matmarknad kom till att födas. Nu rullar El Taco Truck in i matbutikerna med en helt ny produktlinje. Linjen består av flera recept som varit med sedan starten.

När vi lanserade El Taco Truck med Mexikanskt influerad street food visste vi att vi inledde en lång spännande resa. Nu är det dags för nästa steg på den. Vi har länge drömt om att göra våra produkter mer lättillgängliga och utmana tankarna kring mexikansk mat. Att komma in i matbutikerna är resultatet av många års hårt arbete.


100% vegan

Alla El Taco Truck's produkter är vegan. Från vår sida handlar det inte bara om en anpassning till den rådande trenden med en ökad efterfrågan på gröna alternativ, utan även om att vi på ett personligt plan lagt om vår konsumtion.

Utvecklingen från vår ”Pulled Pork” 2012 till en helt vegansk produktlinje är något som vi är enormt stolta över!

Här kan du läsa mer om våra helt nya produkter