FAQ

Många av våra vanliga frågor kan du hitta svar på här nedan, hittar du inte svaret på din fråga kan du kontakta oss.

Vad är El Taco Truck?

Drömmen om El Taco Truck föddes ur grundarna Nikola och Bolles längtan efter mat från food trucks. Under resor till Mexiko och Kalifornien åt vi alltid de bästa, mest enkla och godaste tacosarna från olika food truck luckor. Fenomenet var obefintligt i Sverige när vi 2012 bestämde oss för att ta saken i egna händer!

Med en rosa food truck från 1967, ett passionerat intresse för mat och en stor dos av kämpaglöd, startade El Taco Truck 2012 en matrevolution på Stockholms gator genom att bli stadens första food truck. Från och med hösten 2020 finns våra produkter äntligen i butik.

Var kan man köpa era produkter?

Trucken rullar äntligen igen! Men i ett helt nytt format och nu finns våra smakrika produkter i din butikshylla. Här kan du se vart vi finns! Saknar du någon av våra produkter i din lokala butik? Kontakta oss här.

Vad kan jag äta om jag är laktos/gluten/mjölk-intolerant?

Allt vi gör är veganskt och innehåller därför inget laktos eller mjölkprotein. Om du är glutenallergiker kan du tyvärr inte äta våra tortillabröd som är gjorda på vete, men våra chips och salsor är glutenfria, för alla produkter och innehåll kolla här!

Har ni planer på att öppna en riktig restaurang igen?

Just nu går all vår vakna tid åt att hitta på riktigt goda produkter som du kan hitta i butik och pimpa din tisdagstaco med, så det är inte aktuellt just nu. Men vem vet, kanske i framtiden!

Vad har ni för meny i trucken?

Till en början kommer vi att erbjuda våra 3 olika burritos: Black beans, Sweet potato och Meat Substitute. Allt Plant-Powered!

Hur vet man vart er truck befinner sig?

Vi är ute med våra truckar på samplingsturnéer, festivaler och andra spännande tillställningar. Håll utkik på våra sociala kanaler för nyheter, happenings och foodspiration!

Kan man hyra in trucken till ett evenemang?

Med vårat nya fokus, produkter i butik, så har vi idag en begränsad möjlighet att bedriva catering och event verksamhet. De särskilda events vi genomför är i marknadsföringssyfte eller för välgörande ändamål. 

Vi hoppas att i framtiden möjliggöra för en bredare och mer tillgänglig verksamhet!

Kan man beställa catering av er?

Med vårat nya fokus, produkter i butik, så har vi idag en begränsad möjlighet att bedriva catering och event verksamhet. De särskilda events vi genomför är i marknadsföringssyfte eller för välgörande ändamål. 

Vi hoppas att i framtiden möjliggöra för en bredare och mer tillgänglig verksamhet!

Varför köra bil/truck, det är väl inte bra för miljön?

Vi håller med, men för att vara så hållbara som möjligt och istället för att köpa nya fordon El Taco-fierar vi s.k veterantruckar. Bland annat har vi bytt ut hela motorn till en helt ny miljömotor som drivs på etanol.

Kan man söka jobb hos er?

Vi är ständigt på jakt efter nya genier som vill ansluta till vårt team av burritos, black beans och chipotle-älskare. Beskrev vi precis dig? Skicka ditt CV!

Är alla produkter veganska?

Ja!