FAQ

Många av våra vanliga frågor kan du hitta svar på här nedan, hittar du inte svaret på din fråga kan du kontakta oss.

Vad är El Taco Truck?

Under resor till Mexiko och Kalifornien föddes drömmen om en egen food truck när grundarna Nikola och Bolle åt de bästa, mest enkla och godaste tacosarna från olika food trucks.

Vi startade som en food truck men bestämde efter ett tag att vi ville kunna erbjuda alla vår favoritmat; mat med inspiration från det mexikanska köket och den kaliforniska streetfood-kulturen. I våra rosa tacohyllor kan du hitta allt från het salsa till tortillas och färdiga burritos (och mycket, mycket mer). Du hittar alla våra produkter här.

Var kan man köpa era produkter?

Våra smakrika produkter finns i din butikshylla, både fysiskt och digitalt. Här kan du se vart vi finns! Saknar du någon av våra produkter i din lokala butik? Kontakta oss här.

Jag har sett er kampanj Level Up. Vad innebär det egentligen?

För oss är tacos mer än bara tacos. Det är tacos skrivet med stora bokstäver. Det är smakexplosioner som får dina smaklökar att dansa och ditt huvud att snurra. Vi hjälper dig att uppnå det genom att ta din tacos till nästa nivå. Level Up your tacos helt enkelt!

Jag tror att det är något fel på min produkt. Vad gör jag?

Om du tror att produkten är defekt vill vi jättegärna att du hör av dig till oss här. På så sätt kan vi se över vad som gått fel i processen och jobba för att det inte ska hända igen. För kompensation ber vi dig gå tillbaka till butiken där du köpte produkten med kvitto.

För mig är hållbarhet viktigt. Hur hållbara är ni?

Det är det för oss också. Vi utvärderar ständigt oss själva för att hitta nya verktyg till att bli mer hållbara. Här kan du läsa mer om vårt hållbarhetsarbete och vad vi fokuserar på just nu. Du vet väl dessutom om att du kan panta våra produkter via Bower? Läs mer om hur du gör det här.

Vad kan jag äta om jag är laktos/gluten/mjölk-intolerant?

Allt vi gör är veganskt och innehåller därför inget laktos eller mjölkprotein. Om du är glutenallergiker kan du tyvärr inte äta våra tortillabröd som är gjorda på vete, men våra chips, majstortillas och salsor är glutenfria - för alla produkter och innehåll kolla här!

Har ni planer på att öppna en riktig restaurang igen?

Just nu går all vår vakna tid åt att hitta på riktigt goda produkter som du kan hitta i butik och pimpa din tisdagstaco med, så det är inte aktuellt just nu. Men vem vet, kanske i framtiden!

Hur vet man vart er truck befinner sig?

Vi är ute med våra truckar på samplingsturnéer, festivaler och andra spännande tillställningar. Håll utkik på våra sociala kanaler och vår eventsida för nyheter, happenings och foodspiration.

Kan man hyra in trucken till ett evenemang?

Med vårat nya fokus, produkter i butik, så har vi idag en begränsad möjlighet att bedriva catering och event verksamhet. De särskilda events vi genomför är i marknadsföringssyfte eller för välgörande ändamål. 

Vi hoppas att i framtiden möjliggöra för en bredare och mer tillgänglig verksamhet!

Kan man söka jobb hos er?

Vi är ständigt på jakt efter nya genier som vill ansluta till vårt team av burritos, black beans och chipotle-älskare. Beskrev vi precis dig? Skicka ditt CV!

Är alla produkter veganska?

Ja!