Instruktioner:
Stekpanna: stek brödet i en stekpanna på medium/het värme under ungefär 20 sekunder på varje sida. Lägg bröden i en handduk för att behålla värmen och mjukheten. Servera!
Mikrovågsugn: ta ut bröden ur påsen och mikra i en kökshandduk under 60 sekunder (900W). Servera direkt!
Ugn: ta ut brödet ur påsen och lägg det i tunn folie. Värm i ugnen på 140 °C under 10 minuter.
SE: Vetetortilla. Ingredienser: Vetemjöl, vatten, solrosolja, stabiliseringsmedel (E422, E412), vetegluten, druvsocker, salt, emulgeringsmedel (E471), surhetsreglerande medel (äppelsyra, citronsyra), konserveringsmedel (E202, E282), bakpulver (natriumbikarbonat).
FI: Vehnätortilla. Ainesosat: Vehnäjauho, vesi, auringonkukkaöljy, stabilointiaine (E422, E412), vehnägluteeni, rypälesokeri, suola, emulgointiaine (E471), hapettumisenestoaine (omenahappo, sitruunahappo), säilöntäaineet (E202, E282), leivinjauhe (ruokasooda).
DK/NO: Hvedetortilla/Hvetetortilla. Ingredienser: Hvedemel/hvetemel, vand, solsikkeolie, stabilisator (E422, E412), hvedegluten/hvetegluten, dextrose/glukose, salt, emulgator (E471), surhedsregulerende middel (æblesyre, citronsyre), konserveringsmiddel (E202, E282), bagepulver (natriumbikarbonat).
Näringsvärde/Ravintosisältö/Næringsinhold/Næringsinnhold per 100 g:
Energi/Energia 1264 kJ/299 kcal
Fett/Rasva/Fedt 5,6 g
varav mättat fett/josta tyydyttynyttä/heraf mættede fedtsyrer/hvorav mettede fettsyrer 1,0 g
Kolhydrater/Hiilihydraatit/Kulhydrat/Karbohydrat 51 g
varav sockerarter/josta sokereita/heraf/hvorav sukkerarter 2,6 g
Protein/Proteiini 9,6 g
Salt/Suola 1,3 g
Förvaring: Svalt och mörkt.
Säilytys: Viileässä ja pimeässä.
Opbevares: Køligt og mørkt.
Källsortering: Påse som plast.
Lajittelu: Pussi pakkausmuoveihin.
Kildesortering: Pose som plast.
Vikt/Paino/Vægt: 320g