Börja med morotslaw så den får stå och dra en liten stund. Skiva schalottenlök fint och strimla morot, gärna på en mandolin. Hacka jalapeños och vänd ner tillsammans med schalottenlök och morot. Pressa över saften av en lime, smaka av med salt och chiliflakes och massera grovt för att låta moroten och löken mjukna lite i syran.
Rör ihop med El Taco Truck Chipotle Mayo och ställ åt sidan.
Bryt majskolvarna i fyra delar och pensla med lite olja. Stek på hög värme så de får ordentlig med färg. Finns det färsk majs i säsong är det absolut godast att laga med sådan.
Riv ingefära och rör ihop med El Taco Truck Roasted Garlic Salsa. Pensla salsan över den grillade majsen när den är klar och ställ åt sidan.
Stek två ägg solsida upp i neutral olja. Äggen ska vara krispiga undertill med lös gula. (eller strunta i dessa för veganskt alternativ)
Skiva avokado och den sista schalottenlöken fint. Stek El Taco Truck färska majstortillas i en torr panna och svep in i en ren kökshandduk tills de är redo att serveras.
Toppa varje tortilla med El Taco Trucks långkokta Black Beans, morotsslaw, ett stekt ägg (eller strunta i detta för vegansk rätt), avokado, lök och koriander. Servera med majskolvarna och lite extra chipotle mayo.
>>> HÄNGDE DU MED? KOLLA ÄVEN IN VÅRA COOKALONGS, VARJE TORSDAG PÅ VÅR INSTAGRAM ELLER KOLLA IN VÅRA PRODUKTER HÄR>>>