För två personer!
Morotsslaw:
1 Schalottenlök
2 Morötter
1-2 msk picklad jalapeños
1 Lime
Salt & chiliflakes
2-3 msk El Taco Truck CHIPOTLE MAYO
Rostad Majs:
1-2 Förkokta majskolvar (färsk majs när det finns i säsong)
Olja
El Taco Truck ROASTED GARLIC SALSA
1-2 cm färsk ingefära
1 El Taco Truck BLACK BEANS
1 Pack El Taco Truck Corn tortillas
2 Ägg
1 Avokado
1 Schalottenlök
Koriander
Lime
El Taco Truck CHIPOTLE MAYO
Salt & peppar
Börja med morotslaw så den får stå och dra en liten stund. Skiva schalottenlök fint och strimla morot, gärna på en mandolin. Hacka jalapeños och vänd ner tillsammans med schalottenlök och morot. Pressa över saften av en lime, smaka av med salt och chiliflakes och massera grovt för att låta moroten och löken mjukna lite i syran.
Rör ihop med El Taco Truck Chipotle Mayo och ställ åt sidan.
Bryt majskolvarna i fyra delar och pensla med lite olja. Stek på hög värme så de får ordentlig med färg. Finns det färsk majs i säsong är det absolut godast att laga med sådan.
Riv ingefära och rör ihop med El Taco Truck Roasted Garlic Salsa. Pensla salsan över den grillade majsen när den är klar och ställ åt sidan.
Stek två ägg solsida upp i neutral olja. Äggen ska vara krispiga undertill med lös gula.
Skiva avokado och den sista schalottenlöken fint. Stek El Taco Truck färska majstortillas i en torr panna och svep in i en ren kökshandduk tills de är redo att serveras.
Toppa varje tortilla med El Taco Trucks långkokta Black Beans, morotsslaw, ett stekt ägg, avokado, lök och koriander. Servera med majskolvarna och lite extra chipotle mayo.