Picklad ChiliPicklad ChiliPicklad Chili

Picklad Chili

Ingredienser

4 Personer

  • 6 chilis
  • 1/2 dl ättika
  • 1 dl socker
  • 2 dl vatten

Tillbehör

Gör så här

  1. Värm upp ättika, socker och vatten på låg värme tills sockret smälter.
  2. Hacka chilis och häll över lagen när den är ljummen, är lagen för varm så tappar chilin färg. Häll över i en steriliserad burk och lägg i några koriander blad och lime skivor som dekoration och förvara i kylen.
  3. Pickla morötter, silverlök eller annat på samma sett. Tänk på att om du picklar tex silverlök så se till att lagen är sval. Detta pga av att löken är mjukare. Tänk konsistens!

>>> HÄNGDE DU MED? KOLLA ÄVEN IN VÅRA COOKALONGS, VARJE TORSDAG PÅ VÅR INSTAGRAM ELLER KOLLA IN VÅRA PRODUKTER HÄR>>>

Fler recept