Vårt enkla, snabba recept på picklad chili. Självklart kan du använda receptet för att pickla lök eller grönsaker också!
Ingredienser
4 Personer
6 chilis
1/2 dl ättika
1 dl socker
2 dl vatten
Tillbehör
Gör så här
Värm upp ättika, socker och vatten på låg värme tills sockret smälter.
Hacka chilis och häll över lagen när den är ljummen, är lagen för varm så tappar chilin färg. Häll över i en steriliserad burk och lägg i några koriander blad och lime skivor som dekoration och förvara i kylen.
Pickla morötter, silverlök eller annat på samma sett. Tänk på att om du picklar t.ex silverlök så se till att lagen är sval. Detta pga av att löken är mjukare. Tänk konsistens!
>>> HÄNGDE DU MED? KOLLA ÄVEN IN VÅRA COOKALONGS, VARJE TORSDAG PÅ VÅR INSTAGRAM ELLER KOLLA IN VÅRA PRODUKTER HÄR>>>