Koka cirka 1/3 av potatisen i en kastrull med saltat vatten.
Hacka resterande potatis i små kuber, strimlor.
Hetta upp en stekpanna och ha i 3 msk rapsolja.
Stek potatisen du hackat så den blir genomstekt.
Häll på Smokey Spice Mix och avrunnen majs.
Stek i ytterligare 4-5 minuter.
Häll av vattnet från den kokta potatisen.
Mosa ihop den kokta potatisen med Queso Fresco, olivolja och en halv kruka hackad koriander.
Hacka salladslöken, chili och gurka.
Stek Tortillas enligt anvisning på paketet.
Montering bred lite potatisstomp på tortillan, toppa med den stekta potatisen, lite gurka, lök och chili, smula lite Queso Fresco och häll över liteJalapeño Lime Mayo och Habanero Salsa, servera!
>>> HÄNGDE DU MED? KOLLA ÄVEN IN VÅRA COOKALONGS, VARJE TORSDAG PÅ VÅR INSTAGRAM ELLER KOLLA IN VÅRA PRODUKTER HÄR>>>