Mixa äggen, vatten och olja i en skål. Vispa ner Masa Harina, bakpulver, hackad dill, salt & peppar. Smeten ska vara kladdig men inte för lös. Ställ in skålen i kylen i ca 30 minuter.
Värm 2 kastruller med vatten och buljong. Den ena för att koka dumplings och den andra till soppan.
Skala och skiva moroten och lägg i det kokande vattnet i soppkastrullen. Skiva Jalapeno, endive och avokado.
Ta ut Masa degen ur kylen, ställ fram en skål med kallt vatten för att doppa händerna för att lättare rulla dumplings bollarna.
Ta upp en klick deg i handen och rulla till bollar (ca 3-4cm) och droppa försiktigt ner dem i vattnet. Koka ca 20 minuter.
När morötterna är klara, ställ kastrullen åt sidan och lägg i vårlöken.
Montera ner alla ingredienser i en djup tallrik: dumplings, spenat, majs, endiver, morötter, vårlök, jalapeño. Toppa med: buljong, avokado, koriander och pressa över lite lime.
>>> HÄNGDE DU MED? KOLLA ÄVEN IN VÅRA COOKALONGS, VARJE TORSDAG PÅ VÅR INSTAGRAM ELLER KOLLA IN VÅRA PRODUKTER HÄR>>>