Simon Kafi's mini crunchwrapsSimon Kafi's mini crunchwrapsSimon Kafi's mini crunchwraps

Simon Kafi's mini crunchwraps

Ingredienser

För 1 mini-crunchwrap behöver du:

Tillbehör

Gör så här

  1. Börja med att grunda Tortillan med Fresco sås.
  2. På med vegofärsen.
  3. Smula på Queso Fresco.
  4. På med Jalapeño Lime Mayo.
  5. Därefter lägger du en Tostadas som ett lock, är den för stor kan ni knäcka ner den lite i storleken.
  6. På denna har vi Tomat, sallad, lök, majs och koriander.
  7. Som lock på detta har vi Corn Tortillas, skulle även denna vara för stor kan ni skära ner den lite i storlek.
  8. Därefter viker du Crunch Wrapen och värmer vardera sida på medium värme (Nivå 5-6 på spisen) tills att den fått en trevlig brun färg.
  9. Servera gärna med Salted White Corn Chips eller Beet Root Corn Chips.

Bon appetit och njut kära vänner 🌮

>>> HÄNGDE DU MED? KOLLA ÄVEN IN VÅRA COOKALONGS, VARJE TORSDAG PÅ VÅR INSTAGRAM ELLER KOLLA IN VÅRA PRODUKTER HÄR>>>

Fler recept

Fler recept