Simon Kafi | Mini Crunch WrapsSimon Kafi | Mini Crunch WrapsSimon Kafi | Mini Crunch Wraps

Simon Kafi | Mini Crunch Wraps

Simon Kafis mexikanska wraps

Ingredienser

För 1 mini-crunchwrap behöver du:

1 El Taco Truck Tortillas

El Taco Truck Fresco Sauce

40g veggo/vegan-färs stekt i El Taco Truck Classic Spice Mix

15-20 g vitost

El Taco Truck Jalapeño Lime Mayo

El Taco Truck Tostadas

Tomat

Majs

Finhackad lök

Hackad Sallad

Koriander

El Taco Truck Corn Tortillas (skär till om den skulle vara för stor)

Tillbehör

Gör så här

  1. Börja med att grunda Tortillan med Fresco sås.
  2. På med vegofärsen.
  3. Smula på vitost.
  4. På med Jalapeño Lime Mayo.
  5. Därefter lägger du en Tostadas som ett lock, är den för stor kan ni knäcka ner den lite i storleken.
  6. På denna har vi Tomat, sallad, lök, majs och koriander.
  7. Som lock på detta har vi Corn Tortillas, skulle även denna vara för stor kan ni skära ner den lite i storlek.
  8. Därefter viker du Crunch Wrapen och värmer vardera sida på medium värme (Nivå 5-6 på spisen) tills att den fått en trevlig brun färg.
  9. Servera gärna med Salted White Corn Chips.

Bon appetit och njut kära vänner 🌮

>>>ENKELT VA? KOM IHÅG ATT DU ÄVEN HITTAR COOKALONGS PÅ VÅR INSTAGRAM FÖR EXTRA INSPO >>>

Fler recept

Fler recept