GRILL BONANZA | NIKOLA'S BBQ GLAZED MUSHROOMSGRILL BONANZA | NIKOLA'S BBQ GLAZED MUSHROOMSGRILL BONANZA | NIKOLA'S BBQ GLAZED MUSHROOMS

GRILL BONANZA | NIKOLA'S BBQ GLAZED MUSHROOMS

BBQ GLAZED MUSHROOMS WITH PICKLED VEGETABLES

Ingredienser

8 tacos

  • Färsk vitkål eller 8 El Taco Truck Corn Tortillas
  • Svampar. Exempelvis Portabello eller Kungsmussling
  • 1 broccoli
  • En smal aubergine
  • 1 jalapeño
  • 1 ananas
  • 2 schalottenlökar
  • 1 majskolv
  • 2 burkar El Taco Truck Fruity Salsa
  • 1 flaska El Taco Truck Habanero Salsa
  • 1 lime




Tillbehör

Gör så här

  1. Pickla tomatillos eller gröna tomater för garnering dagen före tillagning eller använd picklade jalapeños.
  2. Mixa en burk med Fruity Salsa tillsammans med Habanero Salsa, addera mängden Habanero Salsa beroende på vilken hetta du vill ha.
  3. Täck över svamparna med glacen och lämna dem i för minst 30 minuter.
  4. Grilla svamparna.
  5. Grilla de andra grönsakerna och dela dem, krydda olja och salt.
  6. Dela den färsk jalapeñon och de picklade tomaterna.
  7. Precis innan du serverar: blötlägg vitkålsbladen i vatten och lägg dem på grillen tills de mjuknat lite.

Servering:

Placera vitkålsbladen på en tallrik och toppa med svampen. Bygg din tacos med resten av dina grönsaker och toppa med jalapeños. Lägg till Fruity Salsa och toppa med Hot Sauce om du gillar tacos lite starkare. Servera med picklad tomatillo, lime och något kallt att dricka!

>>> HÄNGDE DU MED? KOLLA ÄVEN IN VÅRA COOKALONGS, VARJE TORSDAG PÅ VÅR INSTAGRAM ELLER KOLLA IN VÅRA PRODUKTER HÄR>>>

Fler recept

Fler recept