COOKALONG WITH NIKOLA | NATIONAL TACO DAY: DOUBLE DECKER TACOSCOOKALONG WITH NIKOLA | NATIONAL TACO DAY: DOUBLE DECKER TACOSCOOKALONG WITH NIKOLA | NATIONAL TACO DAY: DOUBLE DECKER TACOS

COOKALONG WITH NIKOLA | NATIONAL TACO DAY: DOUBLE DECKER TACOS

Fira nationella tacodagen med tacos, förstås!
Enkelt och festligt veganskt tacorecept.

Ingredienser

8 tacos

2 paket El Taco Truck Corn Tortillas

1 burk Refried Black Beans

150g Fermenterad och rökt "Pea Chunk"

1 burk El Taco Truck Ärtamole

1 dl Creme Fraiche (v)

1 dl riven "ost" (v)

1 dl blandad peppar, mild och stark

1/2 dl picklad rödlök

1 lime

1/2 dl koriander

El Taco Truck Habanero Salsa

Tillbehör

Gör så här

1. Pickla rödlöken i enligt 1-2-3 metoden.

2. Fritera hälften av majstortillorna och forma till u-formar och ställ åt sidan för att torka.

3. Hacka ärtbiten och de olika paprikorna och lägg i en ugnssäker form med lite olja och grädda i 20 minuter i 180°c.

4. Stek resten av tortillorna i en torr stekpanna och håll bröden inpackade i en handduk för att behålla värme och mjukhet.

5. Värm Refried Black Beans.

Montera tacosen:

Fördela Refried Black Beans på de mjuka tortillasen och linda runt den hårda tortillan.

Lägg Pea Chunk och pepparblandningen i botten av tortillan.

Tillsätt creme fraiche, riven ost, Ärtamole, picklad rödlök, Habanero Salsa, koriander och lime.

>>> HÄNGDE DU MED? KOLLA ÄVEN IN VÅRA COOKALONGS, VARJE TORSDAG PÅ VÅR INSTAGRAM ELLER KOLLA IN VÅRA PRODUKTER HÄR>>>

Fler recept

Fler recept