ElotesElotesElotes

Elotes

Ingredienser


  • 6 to 8 majskolvar
  • 100 ml cremefraiche
  • 100 ml mayonnaise
  • 100 ml hackad koriander
  • 1 vitlöks klyfta
  • 1/4tesked chipotle pulver
  • 2 teskedar lime zest
  • 2 matskedar lime juice
  • 100 ml Queso freco alt Fetaost
  • Lime klyftor (till servering)
  • Nypa salt

Tillbehör

Gör så här

  1. Lägg majsen på grillen med hög värme, låt den få fin färg.
  2. Fläta blasten för pluspoäng.
  3. Blanda creme fraîche, mayo, queso fresco eller feta.
  4. Riv ner zest från 1 lime och en vitlök, pressa i juicen från 1 lime.
  5. Salta och vänd ner hackad koriander och rör om.
  6. När majsen är klar, bred dem med krämen och toppa med chili flakes, koriander och en squeeze lime.


>>> HÄNGDE DU MED? KOLLA ÄVEN IN VÅRA COOKALONGS, VARJE TORSDAG PÅ VÅR INSTAGRAM ELLER KOLLA IN VÅRA PRODUKTER HÄR>>>

Fler recept