Camilla Hamids krispiga nachoplåtCamilla Hamids krispiga nachoplåtCamilla Hamids krispiga nachoplåt

Camilla Hamids krispiga nachoplåt

Ingredienser


Tillbehör

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader (över- och undervärme).
  2. Blanda ihop Corn tortillamix med vatten till en kladdig deg. Plasta in och låt vila i rumstemperatur i 5 minuter. Kavla sedan degen tunt mellan två bakplåtspapper.
  3. Skär skåror så som du vill ha dina chips i degplattan och grädda chipsen i mitten av ugnen i ca 15 minuter. Vänd på chipsen och grädda i ytterligare 5 minuter.
  4. Salta chipsen, blanda runt oczh sprid ut dem på plåten du ska servera. Toppa med hackad tomat och rödlök samt El Taco Truck Black Beans och Queso Fresco. Värm på i mitten av ugnen på 225 grader (över- och undervärme) i ca 5 minuter.
  5. Toppa sedan med Guacamole, såser och färsk koriander. Servera och njut!

>>> HÄNGDE DU MED? KOLLA ÄVEN IN VÅRA COOKALONGS, VARJE TORSDAG PÅ VÅR INSTAGRAM ELLER KOLLA IN VÅRA PRODUKTER HÄR>>>

Fler recept

Fler recept