Camilla Hamids krispiga nachoplåtCamilla Hamids krispiga nachoplåtCamilla Hamids krispiga nachoplåt

Camilla Hamids krispiga nachoplåt

Ingredienser

100 g El Taco Truck Corn Tortilla mix

140 ml vatten

1 tomat

1 rödlök

1 burk El Taco Truck Black Beans

1/2 förpackning El Taco Truck Queso Fresco

1 burk El Taco Truck Guacamole

El Taco Truck Jalapeno Mayo

El Taco Truck Habanero Sauce

El Taco Truck Fresco Sauce

Färsk koriander att garnera med


Tillbehör

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader (över- och undervärme).
  2. Blanda ihop Corn tortillamix med vatten till en kladdig deg. Plasta in och låt vila i rumstemperatur i 5 minuter. Kavla sedan degen tunt mellan två bakplåtspapper.
  3. Skär skåror så som du vill ha dina chips i degplattan och grädda chipsen i mitten av ugnen i ca 15 minuter. Vänd på chipsen och grädda i ytterligare 5 minuter.
  4. Salta chipsen, blanda runt oczh sprid ut dem på plåten du ska servera. Toppa med hackad tomat och rödlök samt El Taco Truck Black Beans och Queso Fresco. Värm på i mitten av ugnen på 225 grader (över- och undervärme) i ca 5 minuter.
  5. Toppa sedan med Guacamole, såser och färsk koriander. Servera och njut!

>>> HÄNGDE DU MED? KOLLA ÄVEN IN VÅRA COOKALONGS, VARJE TORSDAG PÅ VÅR INSTAGRAM ELLER KOLLA IN VÅRA PRODUKTER HÄR>>>

Fler recept

Fler recept