Camilla Hamid | Krispiga nachoplåtCamilla Hamid | Krispiga nachoplåtCamilla Hamid | Krispiga nachoplåt

Camilla Hamid | Krispiga nachoplåt

Camilla Hamids nachos

Ingredienser

100 g Hasa Marina

40 ml vatten

1 tomat

1 rödlök

Svarta bönor

Vitost

1 burk El Taco Truck Guacamole

El Taco Truck Jalapeño Lime Mayo

El Taco Truck Habanero Sauce

El Taco Truck Fresco Sauce

Färsk koriander att garnera med

Tillbehör

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200 grader (över- och undervärme).
  2. Blanda ihop Masa Harina med vatten till en kladdig deg. Plasta in och låt vila i rumstemperatur i 5 minuter. Kavla sedan degen tunt mellan två bakplåtspapper.
  3. Skär skåror så som du vill ha dina chips i degplattan och grädda chipsen i mitten av ugnen i ca 15 minuter. Vänd på chipsen och grädda i ytterligare 5 minuter.
  4. Salta chipsen, blanda runt oczh sprid ut dem på plåten du ska servera. Toppa med hackad tomat och rödlök samt svarta bönor och Fresco Sauce. Värm på i mitten av ugnen på 225 grader (över- och undervärme) i ca 5 minuter.
  5. Toppa sedan med Guacamole, såser och färsk koriander. Servera och njut!

>>>ENKELT VA? KOM IHÅG ATT DU ÄVEN HITTAR COOKALONGS PÅ VÅR INSTAGRAM FÖR EXTRA INSPO >>>

Fler recept

Fler recept