JENNI HÄYRINEN | SMOKEY CAULIFLOWER TACOSJENNI HÄYRINEN | SMOKEY CAULIFLOWER TACOSJENNI HÄYRINEN | SMOKEY CAULIFLOWER TACOS

JENNI HÄYRINEN | SMOKEY CAULIFLOWER TACOS

Vegansk tacos med blomkol som protein. Låt dig inspireras!

Ingredienser

Tillbehör

Gör så här

Smokey Blomkål

  1. Skär blomkålen i bitar och lägg dem i en ugnsplåt.
  2. Massera in en skvätt olivolja och krydda med Smokey Spice Mix.
  3. Laga i ugnen på 200 c

Ananassalsa

  1. Skär ananas i små bitar och blanda ihop alla ingredienser.

Pico de Gallo

  1. Blanda alla ingredienser tillsammans och låt den vila i kylen i 30 minuter

Servera blomkålen på Tostadas med ananassalsa, färsk lime, koriander och El Taco Truck Jalapeño Lime Mayo. Dippa chipsen i Pico De Gallo.

HAPPY COOKIN'!

>>> HÄNGDE DU MED? KOLLA ÄVEN IN VÅRA COOKALONGS, VARJE TORSDAG PÅ VÅR INSTAGRAM ELLER KOLLA IN VÅRA PRODUKTER HÄR>>>

Fler recept

Fler recept